Hävla (:

Tjena Tjena! Var ett tag sen jag satt här nu , men har vart bortrest ifrån Söndags tills torsdag. Sen sov jag hos sebbe inatt.
Åkte till Hävla som ligger utanför Norrköping / Katrineholm typ, med Sebbe , Linn , Orre, John , Martin , Nicke , Makka och Söder! Det va en jävligt rolig resa ska jag säga er.
På vägen upp började John och Martin att dricka, och det slutade med att Martin spydde ut genom rutan och på sätet/golvet. John deckade när vi hade ca 3 mil kvar typ. Så Orre och sebbe fick bära in han till huset. HAHAHA. Iaf, jag och Linn hade en jävligt rolig ditresa. inte nog med det, på den sista rastplasten så skulle fyllesvina klättra upp på en okänd husbil som var från Polen / Lettland / Estland eller något. Dom som ägde husbilen blev skit arga, och a det va faktiskt ganska roligt.
Väl framme på natten , så gick vi och la oss direkt nästan. Dagarna var långa och sega men mycket roliga faktiskt.
Jag fick upp den tredje största aborren! (: STOLT!
Höjdpunkten var nog ändå när Orre rakade håret (: Och mina vänner bildade ett band som ska kalla sig N.M.O ! NICKE , MAKKA , ORRE ! Mycket fint band. Film finns på Youtube snart, när jag lagt in dom! (: HAHAHHA.
Iallafall , det var en mycket trevlig resa med mina grabbar. Tack för allting <3 (:

Nu är jag hemma i Sjötofta igen, dax för tävling imorgon igen. Skene denna gången. Det ska bli skoj, va längesen jag tävlade nu. Var även i Ullared innan (:

 


"Säg inte allt du tänker, men tänk allt du säger"
/ F.axelsson